Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 18 noiembrie 2015

PNŢCD revine în actul de guvernare

Jurnalistul Marius Gilezan susţine că ţărăniştii sunt din nou la putere, sub aura tehnocrată.

Jurnalistul a postat un mesaj pe Facebook prin care susţine că PNŢCD revine în actul de guvernare, după numirea lui Dan Stoenescu la Ministerul românilor de pretutindeni, a lui Costin Borc, ministru al Economiei şi Marius Bostan, ministru al Comunicaţiilor.

“PNŢCD revine în forţă în actul de guvernare. Dan Stoenescu, la Ministerul românilor de pretutindeni, un tânăr pe care l-am susţinut şi l-am recomandat la mai multe burse în străinătate pe vremea de glorie a ţărăniştilor, Costin Borc, viceprim ministru şi ministrul economiei, este fost şef de cabinet al lui Corneliu Coposu, Marius Bostan, fost lider al studenţilor ţărănişti, un om de afaceri de mare succes, este noul ministru al comunicaţiilor.
Ţărăniştii sunt din nou la putere, chiar sub aura tehnocrată”, scrie Marius Gilezan.

Mariu Ghilezan a fost redactor-şef adjunct al ziarului DIALOG LIBERAL. A studiat Jurnalistica şi Psihologia şi a urmat un stagiu în America, în urma căruia a publicat primul MANUAL DE CAMPANIE ELECTORALĂ din România.

Ca ziarist a lucrat la România Liberă, Evenimentul Zilei, Cotidianul, fiind colaborator al BBC, Europa liberă, Vocea Americii, Dilema, Observatorul cultural, Timpul, Lumea liberă (New York), Patria, Banatul, Timişoara, Luceafărul de dimineaţă. A fost lector la Institutul Diplomatic Român, Institutul Naţional de Administraţie, Transparency International, consilier la doi prim miniştri şi un primar general al Capitalei, toţi de dreapta.

preluat:
http://www.evz.ro/jurnalistul-marius-ghilezan-pntcd-revine-in-forta-in-actul-de-guvernare.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu