Faceți căutări pe acest blog

marți, 17 noiembrie 2015

Matematic vorbind PNŢCD nu poate sa dispara!

Matematic vorbind, de ce PNŢCD nu poate sa dispara? Au ramas celebre cuvintele lui Tertullian din secolul al III-lea adresate prigonitorilor: "Sangele martirilor este samanta crestinilor. Ucideti un crestin si vor rasari in locul lui zece".

Dupa spusele domnului Corneliu Coposu avem aproximativ 270 de mii de aderenti care au fost arestati dupa Iulie 1947 iar doua treimi au murit in puscarie. Acest sacrificiu este samanta unei viitoare consolidari a partidului mai spunea domnul Coposu.

Facand niste calcule matematice simple doua treimi din 270.000 inseamna 180.000. Inmultind cu zece obtinem frumosul numar de aproximativ 1.800.000 de aderenti naturali nascuti doar din persecutiile comuniste si din lupta politica interbelica.

Acesta este potentialul politic al PNŢCD !




Un comentariu:

  1. Numai impreuna, luptand pentru indepartatrea acestui microb al PNTCD care a avut sarcina sa se opreasca la noi din cele 4 partide in care a fost inscris inainte, putem realiza un pardid care sa continue principiile fundamentale ale PNTCD, suportate cu greu, de catre inaintasii nostrii MANIU, MIHALACHE, COPOSU si multi altii. Dar aceasta se va putea realiza numai dupa ce va dispare din randul nostru acest virus, om stampila, care urmareste cu adevarat distrugerea noastra, TRAIASCA REGELE !

    RăspundețiȘtergere